Вече знаем, че Dancing Stars ще се завърне в родния телевизионен

...
Вече знаем, че Dancing Stars ще се завърне в родния телевизионен
Коментари Харесай

Ето кой ще бъде жури в Dancing Stars

Вече знаем, че Dancing Stars ще се завърне в родния ефирен ефир след много огромно спиране. Първо станаха известни водещите Краси Радков и Алекс Раева, а по-късно и всички 16 участници.
 Преди Dancing Stars - ето кои звезди ще вземат участие в предаването
Ето кои звезди ще вземат участие в Dancing Stars

Общо 16 участници ще дадат всичко от себе си на дансинга

Останаха единствено две мистерии за разгадаване. Кога ще стартира предаването и в какъв състав ще бъде журито, което ще прави оценка осъществяванията на звездите и техните професионални сътрудници на дансинга.

За стартова дата знаем единствено, че ще е през февруари, само че пък към този момент е ясно, че в журито ще бъде от четирима:

Илиана Раева , която е президент на Българската федерация по художествена гимнастика.

Галена Великова  - правист, лекар по танцова терапия и лицензиран интернационален арбитър по латиноамерикански и общоприети танци. Галена е и европейски вицешампион и петкратен първенец на Гърция по латиноамерикански танци.

Франциска Йорданова-Папкала и Томас Папкала  - двойка и на дансинга, и в живота. Тя е многократна шампионка по спортни танци на България и съдия в Световната федерация по спортни танци. Той е трикратен първенец на Полша за експерти и финалист на Европейското състезание по общоприети танци. В момента двамата живеят в България и преподават на млади гении.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР